Neuvostoliiton autot, joita et ehkä tunne

  • tehnyt

Täällä USSRCarsissa ei ole mikään salaisuus, että pidämme Neuvostoliiton aikana valmistetuista autoista. 1900-luvulla valmistettiin paljon erilaisia ​​henkilöautomalleja. Jotkut näistä ajoneuvoista ovat saaneet melko vähän huomiota huolimatta voimakkaasta vaikutuksesta autoteollisuuteen Itä-Euroopassa ja Venäjällä. Siksi haluamme kertoa lukijamme unohdetuista Neuvostoliiton automalleista, joista historia ei yleensä puhu. Olemme valinneet kolme autoa, joilla on mielenkiintoinen historia. Katsotaanpa tarkemmin näitä helmiä!

ZIS 112

Nykyisillä autoteollisuuden ympäristövaatimuksilla ZIS 112 ei todennäköisesti olisi koskaan mennyt pidemmälle kuin piirustuspöytä. ZIS 112 on erittäin raskas, aivan kuten monet muut Neuvostoliiton autot. Lisäksi auto ei ole kovin nopea tai tehokas. 140 hevosvoimaa ei ollut paljon kerskailua, kun auto painoi yli 2,5 tonnia. Auton painon vuoksi oli sekä vaikea ohjata että melkein vaarallinen ajaa, koska jarrut olivat harvoin luotettavia. Laatu tai hevosvoima ei ole mitä me rakastamme Neuvostoliiton autoissa. Neuvostoliiton autoja ei tunnettu laadusta – ne tunnettiin ainutlaatuisuudestaan. Näiden autojen erityispiirteenä on, että ne on valmistettu tavalla, joka eroaa täysin siitä, miten länsimaailma suunnittelee autoja. ZIS 112: ssa ajovalot ovat keskellä auton etuosaa, aivan kuten kykloopin silmä. Tällä autolla on enemmän yhteistä avaruusalusten kanssa kuin Maserati tai Lamborhini. ZIS 112 on viehättävä auto, joka ylittää sen huonon suorituskyvyn ainutlaatuisella ja viehättävällä muotoilulla.

UAZ 469

UAZ 469 on elävä legenda. Vaikka tätä maastoautoa on ollut olemassa useita vuosia, sitä valmistetaan edelleen tehtaissa. UAZ 469: ää ovat käyttäneet useat eri viranomaiset sekä Neuvostoliitossa että monissa muissa maissa. On yleistä nähdä UAZ 469 muunnettuna poliisiautona tai sotilaskuljetusajoneuvona. Jos olet nähnyt Tšernobylin TV-sarjan HBO: ssa, tunnistat todennäköisesti auton. UAZ esiintyy usein Neuvostoliiton aiheisissa tietokonepeleissä. Muun muassa suomalaiset nettikasinot ja myös videopeleissä, kuten Call of Duty Modern Warfare.

UAZ 469: ssä on seitsemän paikkaa ja se on huomattavasti tilavampi kuin miltä se näyttää. Lisäksi sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa ympäristössä ja sitä voidaan tankata monilla erilaisilla polttoaineilla. UAZ 469: llä on paljon yhteistä automaattiase AK-47: n tai torakoiden kanssa, koska se selviää melkein kaikesta!

Tatra T603-1

Yksi Neuvostoliiton ainutlaatuisimmista autoista on Tatra T603-1. Miksi se on niin ainutlaatuinen? Koska kaikkien, jotka ostivat auton, piti ajaa tehtaalle joka kerta, kun uusi malli julkaistiin. Sitten tehdas rakensi ne uudelleen niin, että he saivat uusia päivityksiä. Järjestelmä kesti melkein 20 vuotta, ja joka kerta kun uusi malli lanseerattiin, auton omistajien täytyi ajaa tehtaalle. Neuvostoliitto halusi tehdä asiat omalla tavallaan. Meille kaikille lännessä eläville heidän menetelmänsä näyttävät hyvin oudolta ja monimutkaiselta, mutta siksi meitä kiehtoo Neuvostoliiton auto.

Tiedätkö lisää Neuvostoliiton automalleja, joista haluat meidän kirjoittavan? Ota yhteyttä ja mainitsemme ne seuraavassa viestissä. Neuvostoliitto oli erittäin tuottava ja valmisti monia erityyppisiä sotilas- ja siviiliajoneuvoja. Lähes kaikki heidän ajoneuvonsa valmistettiin täysin ainutlaatuisilla tavoilla. Historiallinen tutkimus osoittaa todella, kuinka kekseliäät Neuvostoliiton insinöörit olivat, vaikka he usein epäonnistuivat ja tekivät autoista vaikeasti ajettavia. Mutta joskus insinöörit loivat todellisia mestariteoksia, jotka ovat edelleen käytössä. Odotamme kertovamme sinulle vielä useammista Neuvostoliiton autoista, joista et ehkä ole kuullut!